Saturday 22 October 2011

Prostia nu are limite. Spun asta cu cea mai mare convingere,realizand ca sunt inconjurata zi de zi de oameni care dispun de aceasta resursa,se pare,inepuizabila. Nu am de gand sa critic sau sa corectez anumte comportamente,wasted time;se stie deja ca boala nu are leac si bietii suferinzi se vor chinui pana la sfarsitul zilelor in iluzia cunosterii si suprematiei absolute a unei societati infecte. O societate in care am avut ghinionul sa ma nasc,nesansa sa traiesc si pedeapsa de a suporta zi de zi reprezentantii ei de cea mai joasa speta care considera a fi prioritar stilul (care stil?!? )vestimentar si aspectul general in selectarea participantilor la un eveniment,sa-i zicem,cultural intr-o oarecare masura. Bineinteles,in opinia lor nu este corect sa alegi participantii in ordinea rezultatelor protestand cu inversunare asupra deciziei luate si argumentand:
 - " Dar nu este corect sa mearga primii 10 din clasa...asa....nu e corect"
 - " Dar A,de ce sa nu fie corect,de ce crezi asta?"
 -" Pai asa... Stiti...acolo trebuie sa avem o tinunta speciala,office"
 - " Si...nu vad legatura..."
 - Dar..doamna...nu este corect...!"
 STUPID FUCKING LAME!
Bineinteles...nu veti ocazia sa va prezentat intr-un mod cat mai oficial aerele din cap  eliberate in urma consumului excesiv de fasole si nici sa nu veti un alt pretendent cu bani care sa va intrebe care va este tariful....Nu,nu e loc pentru voi,acolo,
 Certain fact: Bitches never change.

Monday 17 October 2011

"Serenity Painted Death"( O )

Unaccomplished feelings on a bloody road
Make me wish death to the world.
Humankind is lost in dust
No so called love can ever last
Waiting and waiting for nobody to cast
A dead scenario of an imperfect past.

Thursday 13 October 2011

Imi doresc...

Vreau sa ucid.Oamenii. Si modul in care (nu) sunt educati,crescuti,invatati sa se comporte in societate. Nu,acesta nu e inca o incercare de a scrie un articol abstract,poetic,liric sau epic, ci o dorinta extrem de arzatoare. Probabil ideea de a ucide ,in sine, socheaza oamenii cu rationament dar nu o vad deloc ca ceva exagerat atunci cand vrei sa cureti orasul,scoala,tara si chiar lumea de oameni nefolositori care nu fac decat sa aduca pagube,mizerie si dezgust.. Spun asta fara niciun regret,fara cea mai mica urma de remuscare,daca as avea ocazia sa fac asta,nu mi-ar parea rau. Nu mi-ar parea rau sa ucid nesimtirea si prostia impreuna cu posesorii lor, nu m-ar deranja absolut deloc sa circul intr-un mijloc de transport in comun fara manele,fara misogini care insulta orice fata/femeia care are si-a permis sa stea pe scaun fara sa le cedeze lor locul. Nu m-ar deranja sa merg pe strada fara sa vad cocalari si pitipoance imbracati in haine mulate si roz care scuipa seminte si se comporta ca la zoo. Cu singuranta nu m-ar deranja sa merg la scoala,intr-o clasa fara elevi hiperactivi suferind de retardism in stare terminala care sa deranjeze fiecare ora si fiecare pauza  pe ritmul manelelor acompaniat de butuituri frenetice in banci/usi.geamuri.
E ceva rau sa-mi doresc o lume normala,curata si cu bun simt? E ceva rau daca sper ca asa ceva(desi imposibil) s-a putea obtine prin mijolace extreme?
Dar,de fapt, ce inseamna "normalitatea" astazi?!?

Wasted time

Unable to feel human emotions
I'm slowly breathing the humanity dust,
Throwing ashes in acid rain
Bleeding broken flashes of pain.
I've stopped the time to wait for a leaf to fall
And colapse into the ocean soul.

Friday 7 October 2011

Fucking Retard

P: - "Profixoidele sunt falsele prefixe provenite din greaca sau latina. De exemplu " - aero " ,in cuvantul "aeroplan". Mataoanu,ne poti daca inca un exemplu ?
M- " Da, doamna."
p:- " Hai,uimeste-ne.
M: - Pai...aahhmmm... AEROPORT !!!
P: - Zau?!? Explica-ne si noua putin asa.La tine zboara portul sau ce se intampla? Dar e posibil ,in cazul in care il desenezi.
M- Dar de ce nu e bine? Ce...planul ce face?
P-  Ce intelegi tu prin cuvantul " aeroplan"?
M- Pai...doamna...eu inteleg....AER PLAN!!!

AMIN!