Tuesday 31 May 2011

Sa traiesti?

"Sa traiesti putin,dar sa traiesti clipa,care poate avea aparente de eternitate.Sa traiesti sau sa mori.
Sa mori pentru ca altii sa traiasca,si la randul lor sa moara.Sa omori.Sa fii moarte.Sa ucizi.Viata."
                                                                                                  Javier Garcia Sanchez

Interviu cu un vampir-Anne Rice

"Da,frate,iarta-mi dispretul! Si eu tind spre glorie,si eu aspir sa fiu bun.S-ar parea insa ca pentru noi nu afla nici iertare,nici viitor.Nu ne asteapta decat ceea ce vad acum,cand privesc ruinele seculare:nastere si moarte si suferinte neinchipuite pentru noi toti.

Ambient

Am stins cu lacrimi foaia de nor
Am inconjurat cu patimi un funebru decor
Ti-am scris un cantec lugubru de cor
Am plesnit din deget un surd sonor.

Din fiecare cavou ne privesc niste ochi
Ne aud pasii schitand ritmic
Valsul mortii in metru criptic

Pasim pe praf de oase
Si-l ducem pe talpi un pustia casa
A mormantului rece
Unde doamna ne asteapta cu a sa coasa.

I like

Singur- George Bacovia

Potop, cad stele albe de cristal
Si ninge-n noaptea plina de pacate;
La vatra-n para ce abia mai bate-
Azi,a murit chiar visul meu final.

Si ninge-n miezul noptii glacial...
Si tu iar tremuri,suflet singuratic,-
Pe vatra-n para salaba,in jaratic,-
Incet,cad lacrimi roze de cristal.

Sunday 22 May 2011

Burning: A wish - Stefan Bolea

trag perdelele cu ura 
sa ma inghita intunericul 
soarele e azi aducator de moarte
il sageteaza corbii





si mi-e scarba de viata mea
la fel de antrenanta ca cea a unui cadavru
mi-e scarba de mine
am spart oglinda
sa scap de propria mea reflectie
sa scap de mine

am in mine golul
neantul canta in sufletul meu
ma rascoleste ura
zvacneste in ochii mei

nu pot scapa de mine
asa cum nu pot scapa de moarte
cad intr-o prapastie
care se intinde intre mine si mine

tigara o strang intre dinti
as vrea sa mi-o sting in ochi
as vrea sa ma deschid cu un cutit
adanc
sa-mi tai buzele si limba
sa inghit taisul
pana ma inec in propriul meu sange

azi nu mai exista poezie
poemul e mort
cuvintele false vor fi inlocuite
cu spasme
vocalele am sa le musc
am sa le rontai
sa le scuip
iar consoanele am sa le sfartec
am sa le rup
pana ma murdaresc de sange


nu mai sunt cuvinte
doar fumul de tigara
si scrumul care se depune ca praful de meteoriti
nu mai exista poezie
iau flacara in maini
si stropesc poemul cu vapai


Wednesday 18 May 2011

Momente,scrieri,fragmente,pagini alese-Cuvinte potrivite...

"Ce lucruri bune sunt impacarea,absenta durerii,zilele suportabile ce trec pe furis,in care nici durerea,nici placerea nu indraznesc sa ridice glasul,cand totul vorbeste in soapta si se strecoara in varful picioarelor.Numai ca,din pacate,eu sunt genul de om care nu suporta prea bine multumirea de soiul acesta;caci,dupa o scurta perioada de timp,ea se transforma in ceva insuportabil de urat si de gretos,asa incat trebuie sa-mi caut refugiul,disperat,in alte temperaturi,cauzate fie de placere,fie,daca altfel nu se poate,de suferinta.Dupa ce sunt o vreme ocolit de placeri sau de dureri,dupa ce respir aerul de suporabila,fada indiferenta a asa-ziselor zile bune,in sufletul meu de copil se isca vantul suferintei si al nenorocirii,astfel incat azvarl zeului somnoros al impacarii,in fata-i coplesita de impacare,ruginta lira a recunostintei mele,preferand sa simt arzand in mine mai degrada o durere diabolica decat aceasta convenabila temperatura a camerei.Atunci ma apuca dorul salbatic de sentimente puternice,de senzatii,furia fata de o asemena viata incolora,plata,normata si sterilizata si un chef nebun  de a distruge ceva,eventual un magazin universal sau o catedrala,sau pe mine insumi.
...Caci ceea ce uram,dispretuiam si blestemam eu mai mult si mai presus de toate erau:impacarea,sanatatea si tihna,optimismul cocolosit al cetateanului oarecare,ordinea obtuza,prospera a mediocritatii,a tot ceea ce era normal,a caii de mijloc.
...Si intr-adevar,daca lumea are dreptate,daca muzica aceasta din cafenele,amuzamentele acestea un masa,acesti americani care se multumesc cu atat de putin,daca toate si toti acestia au dreptate,atunci eu nu am,eu sunt intr-adevar un lup de stepa,asa cum insumi mi-am spus adesea,un animal ratacit intr-o lume straini si neinteleasa,un animal care nu-si mai afla nicaieri salas,aer si hrana.
...Aici trebuie spus ce gresit este sa se considere ca sinucigasii ar fi numai oamenii care se omoara cu adevarat.Printre acestia exista chiar foarte multi oameni care nu devin sinucigasi decat oarecum intamplator si care,in esenta,nu sunt neaparat predispusi la sinucidere.Printre oamenii lipsiti de personalitate,de o puternica nota proprie,de un destin ferm,printre insii de duzina si de turma exista unii care mor prin sinucidere fara a apartine totusi tipului de sinucigasi,din cauza ca le lipsesc nota proprie si insemnul distinct,in vreme ce,pe de alta parte,printre cei care ,in esenta, sunt sinucigasi exista multi,foarte multi,poate cei mai multi care nu-si vor curma nicicand zilele. Sinucigasul nu trebuie sa intretina in viata sa o legatura deosebit de puternica cu moartea-se poate face acest lucru si fara a fi sinucigas.Ceea ce il caracterizeaza pe sinucigas este insa impresia ca eul sau reprezinta,indiferent daca pe buna dreptate sau nu,un germene deosebit de periculos,indoielnic si periclitat al naturii,expus primejdiilor si pascut fara intrerupere se asemena pericole externe,de parca ar sta in varful cel mai ingust al unei stanci,iar o adiere din exterior sau cea mai mica slabiciune interioara fiind suficiente pentru a-l face sa se prabuseasca in abis.Traiectoria unor oameni de genul acesta se caracterizeaza prin aceea ca sinuciderea reprezinta pentru ei,cel putin in propria lor inchipuire,modalitatea cea mai plauzibila de a muri.Premisa unei asemenea stari sufletesti,remarcata intotdeauna inca din frageda tinerete,stare care ii insoteste pe acesti oameni pe parcursul intregii lor vieti,nu este defel o lipsa de vitalitate,caci dimpotriva,printre "sinucigasi" exista si firi extraordinar de tenace,avide si indraznete.
...Pe de alta parte toti sinucigasii sunt familiarizati cu lupa impotriva ispitei de a se sinucide.Fiecare dintre ei stie foarte bine.intr-unul din cotloanele sufletului sau,ca sinuciderea nu reprezinta o cale de iesire,care nu este decat o cale intru catva josnica si nelegitima de scapare in caz de pericol,ca in fond este mai frumos si mai maret sa fii infrant si culcat la pamat de viata insasi decat de propria mana."
                                                                                     Herman Hesse-Lupul de stepa

Sunday 15 May 2011

O zi din viata mea...

... Incepe in in jurul orei 11 cand razele dogoritoare ale soarelui patrund pe fereastra si imi indunda patul,cazandu-mi pe fata si orbinadu-ma. Cu greu reusesc sa-mi misc pleoapele pentru  a vedea cat e ceasul.Ora 11:10,o ora destul de matinala.Ma copleseste atat de mult bucuria pentru ziua de vara care tocmai a inceput incat decid sa ma intorc pe partea cealalta pentru inca vreo 2-3 ore de somn bizar,adanc si profund care ma multumeste mereu fiindca imi ofera ocazia sa scap din rutina zilnica.Ating starea de Nirvana.Visez ca imi indeplinesc fiecare obsesie cotidiana omorand si macelarind alte 3-4 persoane si scaldand tot peisajul intr-un rosu aprins. Parca dintr-un strafund aud niste voci,un fel de muzica amestecata pe un fond sacaitor insa sunt constienta ca visez.Muzica aia nenorocita se aude din ce in ce mai tare...pana ma trezesc.Starea mea de Nirvana a fost spulberata de maneaua vecinului(iti doresc sa mori in chinuiri pentru asta!). Realiez brusc ca vocile nu se mai aud,probabil ai mei au renuntat sa mai strige la mine in incercarea lor de a ma trezi.
Ora 13:30,privesc tavanul,incerc sa ma trezesc aminindu-mi ce-am visat.Dupa acest efort intind mana pe noptiera si iau la intamplare cateva carti,rasfoind cateva poezii ale lui Bacovia,cateva citate de Cioran,putin Paler si simt cum imi vine pofta de viata. Urmeaza momentul crucial al zilei: pogorarea din asezamantul sacru.Pentru asta am nevoie de putin curaj si o vointa de fier( perna mi se pare asa de ademenitoare incat cu greu ma pot abtine sa-mi cufund fata in ea).
Ora 14,reusesc si cobor in sfarsit din pat si,cu pasi grei,parcurg lungul drum spre bucatarie(nu as face atata efort daca soboloanii din burta nu ar urla de foame),deschid frigiderul si ma gandesc pret de 5 minute unde e mancarea,apoi,mai petrec alte cateva minute in fata lui pentru a scapa de caldura din bucatarie.
Ma simt atat de vioaie incat imi vine sa ma culc la loc,insa datoritata calitatilor vointei mele reusesc sa driblez patul si sa ma asez in fata calculatorului unde schimb 2-3 vorbe cu X,Y,Z si Andrei,Rall si Dan si altii,ascult cateva melodii revigorante si simt cum pe umerii mei apasa din ce in ce mai mult lenea. Renunt la calculator in speranta ca voi gasi ceva interesant pe afara.Nimic,acelesi loc,aceeasi oameni,aceleasi fete imbacsite,aceleasi frunze,aceeasi copaci,acelasi cer,nimic din ceea ce n-am mai vazut,nimic nou. Hotarasc sa merg la o plimbare prin padure,nu pentru ca asta mi-ar face placere ci pentru ca ma simt prea amoritita ca sa mai am puterea de a dormi.Ajunsa acolo,ma uit la cativa copaci,asezandu-ma pe un pod si intrebandu-ma ce dracului caut eu acolo.Nu gasesc niciun raspus asa ca ma intorc acasa. Mai frunzaresc cate ceva pana in jurului orei 20,apoi ma intorc la calculator,unde iar schimb 2-3 vorbe cu X,Y.Z si Andrei,Rall si Dan si altii,urmaresc un documentar despre inutilitatea religiei,altul despre exploatarea copiilor africani pe plantatiile de cacao pana cand simt ca somnul ma cheama din nou,Sau moartea ma cheama din nou.Oare putem afirma sa suntem altceva decat morti atunci cand dormim? Poate de asta iubesc atat de mult somnul. Ma intind in pat multumita de realizarile mele din aceasta zi si felicitandu-ma ca am celebrat si astazi cum se cuvine Sfanta Lene si Cuviosul Somn.

Saturday 14 May 2011

Cuplul autentic

Stiu ca acum n-am inspiratie(am avut vreodata ca sa nu am acum?! ),nici chef,nici o dispozitie prea buna pentru a scrie ceva coerent.Dau vina pe astenia de primavara,desi asta nu e scuza pentru ca la mine mereu se gaseste cate ceva in fiecare anotimp: astenia de primavara,somnul neintrerupt de vara si depresia toamna-iarna.
Trecand peste partea introductiva,voi face o prezentare a cuplului autentic din zilele noastre la care se vor adauga si impresiile mele legate de acest subiect.
De se cupleaza oamenii sau de ce simt nevoia de a "fi cu cineva"? Lasand la o parte instinctul de reproducere,care e rostul cuplului? Pentru ca toate se destrama mai devreme sau mai tarziu,pentru ca cele mai multe se bazeaza pe orgoliu,aspect fizic sau bani.Pentru ca e e imposibil sa ramai langa o persoana o perioada lunga timp fara sa ti se faca greata atunci cand o vezi,pentru ca e imposibil sa nu intervina plictiseala,dezgustul,monotonia etc. Pentru intr-un final,ambele parti vor avea de suferit,sau cel putin una.De ce oamenii se chinuie sa fie pe placul unei anumite persoane doar pentriu "a fi cu ea".Care-i rostul?
Oamenilor ar trebui sa le fie interzis sa cupleze.Stiu ca pare o idee extrema,pe care poate cei mai multi nu o vor intelege.De ce cred asta? Pentru ca mie mi se face scarba la ideea ca baiatul/fata cu care esti a mai fost cu alti/alte n ianintea ta.Pentru ca mi se pare oribil ca acelesi buze pe care le saruti acum au mai trecut inaintea ta pe la alte n persoane. Oamenilor ar trebuie sa le fie permis sa se cupleze doar in momentul in care sunt siguri ca au gasit ceea ce au nevoie,"the one","alesul" ," aleasa" sau alte porcarii de genul asta,doar in momentul in care considera ca pot ramane cu "alesul"/"aleasa" pentru tot restul vietii,doar in momentul in care cred ca si-au gasit iluzia perfecta.Da,iubirea sau cum s-o mai numi  nu e decat o iluzie.La fel ca si fericirea.Nu o poti gasi in nimeni si in nimic pentru ca nu exista.Iar prostia cu "cuplul" e cea mai mare teapa. In ceea ce ma priveste,n-am sa inteleg niciodata cum unii isi soptesc cuvinte grotesti de genul "te iubesc"( ce urat suna).se plimba pe strada bot in bot ca doi papagali iar peste cateva luni nu stiu cum sa se ocoleasca...Care e rostul cuplului?Ca sa inchiei cu un citat,voi spune exact ceea a spus Titu Maiorescu despre Eminescu: "nu vad in barbatul iubit decat copia infidela si imperfecta a unui prototip nerealizabil"( deduceti ca in propozitie era genul feminin).

Friday 6 May 2011

Tipologia tanarului roman...

Cu toate ca nu-mi face placere sa scriu despre ceea ce urmeaza si ca nu ar trebui sa-mi pierd vremea cu astfel de "oameni?!" dar poate unii dintre voi nu ati avut ocazia sa intalniti cazuri de prostie extrema.
Ok,am avut proasta inspiratie sa intru pe faimosul site de "socializare",cand,hopa,sare un anumit George sa-mi spuna ca "nu intelege poza aia cu gatu' taiat pe calea ferata".Bun,de ce ar trebui sa intelegi tu asa ceva?Ti-a cerut cineva parerea?Te obliga cienva sa te uiti la pozele mele?Nu puteai sa-ti tii parerea pentru tine? Si asta nu e tot,ca dovada ca prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. Tot o tinea una si buna pe a lui pana cand ajunge intr-un punct sensibil.Domnul mai are o dilema.Nu intelege de ce barbatii au "peruci"(varianta rudimentara pentru "plete.Am incercat sa-i explic ca "a fi" sau "a nu fi" barbat nu tine nicidecum de "a avea" sau "a nu avea" plete si sa-i spun ca exista,spre marea lui uimire,si femei cu parul scurt. Care e problema cu pletele??? Poze ce urmeza vor demonstra ceea ce spun.
 Acum insa a aparut o noua problema.De ce dam noi din cap?Pentru ca asa vrem,pentru ca asa ne simtim bine,pentru ca ne place sa va vedem mutrele stupefiate,pentru ca noi dam din ce avem mai bun!
Dar omul nu se lasa cu una cu doua.Incearca prin lungi discutii filozofice sa-mi demonstreze ca "maneaua" este muzica "adevarata",ca cei care canta?!(astia pot doar sa croncane si sa behaie) manele se "exprima" in limba romana,nu in alte limbi,Oare de ce? Cunosc vreo alta limba in afara de tiganeasca?

Apoi urmeaza alte demostratie prin care mi se aduce la cunostiinta ca "la TV,nu vezi niciun rocker(nu vezi tu,paricopitatule),ca emisiunile promoveaza manelele si mizeriile de genul asta pentru ca "90% din populatie asta asculta".Da,din pacate astia sunteti,asta e tara in care traim,asta e nivelul la care suntem si ,cel mai crunt e faptul ca astia ca voi se mandresc cu asta.La TV vedeti emisiuni de duzina pentru oamenii de duzina,pentru cei care sunt suficient de reardati ca sa se uite(si sunt destui).
In continurea,circarul isi continua reprezentatia printr-o demonstratie de "forta" si superioritate numerica a celor din specia lui(specie care se raspandeste tot mai mult si tot mai repede)
Un fapt care m-a induiosat pana la lacrimi si care-l aud tot mai des: dorinta oamenilor de a ma "salva",de a ma readuce pe "calea cea buna".Trezireeeeeeeea!!!Eu fac numai lucruri bune,"crestinesti",asa cum se "cere" :)). De unde si pana unde dorinta acuta si arzatoare a acestui milostiv de a ma "salva" pe mine si a ma "scoate din criza de rock"? Trebuie sa recunosc ca e o perla moumentala,ma aflu in criza de rock,ce constatare!
Crezi ca dau 2 bani pe parerile tale sale ale oricarei alte persoane despre ceea ce ascult,ce fac,ce-mi place?NU!.Nu ma intereseaza daca va convine,nu-mi pasa ce parere aveti,nu-mi pasa ce credeti despre mine.
Discutia ce incheie bineinteles cu modestia nemaintalnita a acestei specii,cu fapul ca "este smekeri ei" si ca "face vrea muschii lor" ( asta ca sa ma exprim corespunzator,pe inteles lor)
Cam asta a fost avetura nefericita cu tipul cocalarului manelist( cocalar manelist nu e pleonasm?!? ) care simte nevoia acuta de a se baga in seama.
Imi e mai mult decat scarba sa stiu ca exista oameni ca specimenul prezentat mai sus,ma apuca dracii ca 90% din populatia tarii e asa sau mai rau( se poate si mai rau de atat),ma resemnez cand stiu ca toti se complac in acelasi cacat si peste tot promoveaza prostia si incultura,de cele mai multe ori simt nevoie sa le tai gatul cu ciob si imi imaginez cum ar arata murind in chinuri si intotdeauna ma trezesc la realitate.Realitatea in care nimic nu se va schimba atat timp nu se va ma naste un nou Antonescu sau un nou Hitler care sa aiba fobiile mele.
(Pentru vizualizare: dublu click pe poza)

Thursday 5 May 2011

Drumul ploii

Stai si stai,astepti si stii ca nu se va intampla nimic.Nimic rau si nimic bun.Va fi doar linistea,pustietatea care te va inghiti incetul cu incetul...va fi liniste dar,cu toate astea,esti constient ca nu vei avea niciodata liniste.
Ploaia se scurge pe ramuri uscate,pe blocuri gri,murdare,pe la geam,la fel cum se scurge si viata ta...La fel cum ploaia  ajunge in pamant,acolo vei ajunge si tu.Prin ceata neagra a diminetii privesti padurea.Si nu vezi nimic. Nu mai vezi viata,nu mai auzi niciun cantec si ajungi sa observi doar moartea.Cea care aduce frunzele in cadavrul pamantului,cea din copaci care sta si ranjeste ca o curva.O curva care totusi nu vine sa te ia ci te lasa sa te macini incet,lent,de parca asta i-ar provoca o placere si mai mare.Fara niciun motiv lacrimile incep sa-ti arda obrajii,gandurile negre te sufoca si nu-ti mai ramane decat drogul.Ah,minunatul drog care face intotdeauna totul mai frumos.Chiar perfect as putea spune.Iti da curajul de a infrunta acea curva si de a-i rade in fata.Asta pana cand nici drogul nu te va mai putea face fericit si iti vei pune intrebarea: "ce voi face de acum inainte?"
De acum inainte nu vei mai face nimic pentru ca ea,curva,va veni si te va lua in sfarsit in bratele ei...Te va amagi cu un sarut iar apoi te va sfarteca,te va rupe in bucati,te va strapunge pana iti vei privi,la propriu,moartea cu ochii.
Iar apoi va fi liniste si vei ajunge sa-mi dai dreptate atunci cand vei realiza ca urmezi acelasi drum:drumul ploii.Singura diferenta e ca eu nu te voi putea vedea niciodata scurgandu-te pe geam.

Cateva vorbe despre ce detest...

Voi incerca sa pun lucrurile in ordine fara sa fac insa un top.Toate s-ar incadra pe prima treapta.Destest manifestarile publice,genul ala de evenimente unde se aduna tot poporu' pentru ca se dau "mici si bere gratisss maaa",pentru ca apar trupe care ar merita sa aiba cu totul alt public,pentru ca nu te poti misca din cauza corturilor(nu,sa nu credeti ca sunt corturi de camping,sunt corturi din alea unde tiganii vad "cate 3 la 10 mii",de toate,pentru toti).Le urasc pentru ca nu poti faci doi pasi fara grija de a te uita in buzunar.
Urasc zilele orasului si Simfonia Lalelor tot din cauza celor mentionate mai sus.Dar...bonus,aici se adauga corturi cu branza,altele cu sunca,altele cu flori,unele de mici,unele cu bere,si,cele mai multe,cu tigani! N-am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa expuse 100 de corturi cu aceleasi produse( si aici ma refer la celebrele martisoare de 1 martie prezentate in TOT centrul orasului,desi peste tot erau aceleasi chestii,probabil,un fel de "aceeasi Marie cu alta palarie).
Detest sarbatorile (Craciunul si Pastele in special) pentru ca pe toti ii apuca dragu,mania,obsesia de a fi "mai buni".De ce sa fim "buni" doar de sarbatori,nu retine cineva sa fim la fel in oricare alta zi? Dar,bineinteles,in restul zilelor de peste nu avem ocazia sa aparem in fata familiei sau prietenilor spunand "uite,am facut ceva bun pntru ca e sarbatore",n-ar mai avea "farmec" pentru ca nu ne-am mai lauda cu ceea ce am facut.
Urasc sarbatorile pentru ca pe majoritatea oamenilor ii copleseste dorinta de a tine post.Pentru mine postul reprezinta cea mai mare forma de ipocrizie.De ce? Sa explic: pentru ca cei mai multi crestini tin post doar in sensul alimentar.fara sa faca nimic bun,fara sa se abtina sa barfeasca,sa injure etc.Pe de alta parte crestinii tin post iar imediat dupa se indoapa cu tot ce gasesc la indemana "pentru ca e sarbatoare si trebuie sa ne bucuram ca s-a nascut isus,sau a murit,sau a inviat sau ce-a mai facut, ajungand astfel la urgente.( o explicatie a faptului ca spitalele romanesti sunt pline,si ,de cele mai multe ori pline cu idioti imbuibati). Urasc sarbatorile pentru ca cei mai multi au impresia ca daca tin post si respecta traditia vor ajunge "acolo sus" (apropo,cat de sus vreti sa ajungeti?! ).Le urasc pentru ca imediat ce s-au terminat toti isi reiau vechile obiceiuri fara a invata nimic din greseli.Dar nu au cum sa invete din ceva ce nici macar nu vad si din ceea ce e considera "normalitate". Si aici as vrea sa adaug un citat de Emil Cioran: " Cum sa crezi ca o rugaciune e altceva decat un monolog,ca un extaz are o valoare dincolo de el insusi,ca vreunui zeu ii pasa de mantuirea sau de pierzania noastra?E totusi ceea ce ar trebui sa putem crede macar pret de o secunda pe zi".

Imi urasc 98% dintre colegi pentru ca sunt manelisti,samantari,ipocriti,barfitori,nesimtiti,cocalari si pitipoance.II urasc pentru ca au impresia ca sunt "buricul targului" si totul li se cuvine,ii urasc pentru ca,atunci cand citesc in pauze sau ore,se uita la mine ca la un OZN avand tupeul sa ma intrebe "ce carte e aia" iar apoi adaugand replica "mooama ce poza misto are pe coperta",ii urasc pentru ca sunt toti la fel.
Destest 95% dintre rude/neamuri sau cum se mai numesc dar ii iubesc pentru ca toti vor considera ca fac parte din celalalt procent de 5% si ma vor crede cand le voi spune asta...

Da Vis

I grew up too early,too fast
My childhood could never last
Looking at you makes real the contrast
Through memories of my past.

Frames of your mind are closer
Remembering the strips are getting warmer
I must run.
Try running out
To stop that murder letting out.

Dazzled of your shaking voice
Which turn intro fog all that noise
Environment makes me to take a choise
So I could know if all fathers are dirty toys.

It's getting darker so quick
My mind is now so weak
I wanted to tell you and I couldn't speak
So all the things around seem to be freak.

Everything falls away and sinks
Senses bring me to life,there you sing.
My body's blood is cold like a winter wind
When your voice's sound vibes as a ringer clink.

Our fathers commited a crime
So that,I'll keep you forever in my mind
Your're my cursed poet,I'm your damned listener.
I always hear you,aren't I a sinner?

Abstract

Va privesc cu aceeasi ochi goi si impasibili fara sa vad nici cea mai mica urma de banuiala.Vad in ochii vostri,si,in acelasi timp prin voi,exact imaginea aparenta pe care am vrut s-o arat,doar paravanul sub care ma ascund fara ca nimeni sa-si dea seama.
Va simt atat de goi,atat de lipsiti de compasiune,cuprinsi de nepasare,ucisi de durere si imi dau seama ca nimeni nu ma cunoaste cu adevarat.Am ajuns sa va privesc fara sa simt nimic:nici bunatate dar nici ura,nici mila si,cu atat mai putin iubire.Doar aceeasi indiferenta care ma copleseste,aceeasi singuratate care ma ucide cu fiecare clipa.Dar,curand imi dau seama ca nu mai are ce sa ucida...pentru ca am murit cu mult timp in urma.Din mine nu a mai ramas decat fizicul,un corp care ma tine captiva,legata de aceasta lume.Astazi,acum,va priveste un cadavru viu,va priveste exact ca pe niste scaune cu doua picioare.

Inceputuri

Iata-ma pentru prima data in fata unui blog,un blog creat dupa o noapte alba.unul creat,cel mai probabil,din plictiseala.Voi scrie aici ceea ce simt,ceea ce imi place,ce urasc,ce dispretuiesc,ce admir si,in ultima instanta,ce vreau.Pentru inceput :cateva lucruri despre mine de care ar trebui sa tineti cont in cazul in care cineva vrea sa ia legatura cu mine discutand pe diverse teme.
1-Nu suport manelele/manelistii;
2-Nu suport nesimtirea si ipocrizia;
3-Nu accept ca oamenii sa-si formeze pareri(fie ele bune sau proaste) despre mine fara sa ma cunosca;
4-Nu accept sa mi se impuna anumite puncte de vedere doar pentru ca "asa e bine" sau pentru ca "asa face toata lumea";
5-Nu incerca sa-mi contrazici convingerile aducandu-mi argumente pe care nu le poti explica logic si nici intelege;
6-Nu incerca sa faci "fapte de milostenie" incercand sa ma aduci pe "calea cea buna";
7-Nu vreau sa am de-a face ce genul acela de persoane care scuipa seminte pe strada,stau cu ochelari de soare de soare dupa apus,isi dau cu 3432870968245kg de gel pentru ca asa e "cool" sau umbla cu fuste de-o palma pentru ca "trebuie sa ma vada lumea".Stiti bine la ce ma refer: tipul adolescentului roman in anii 2000 imparit in doua categorii,in functie de sex
   * tipul cocalarului
   *tipul pitipoancei
Prin urmare,daca va regasiti in aceasta descriere ati face bine sa inchideti cat mai repede acest blog: NU E PENTRU VOI!
 8.-Ascult rock,printre trupele mele preferate se numara: Rammstein,Nirvana,Korn,Metallica,Nightwish,Trooper,Cargo,Pheonix,Vama s.a
Incheind aceasta introducere,sper sa mai reveniti pe aici,si poate,sa va regasiti in ce voi posta:)